Friday, March 16, 2007

Transportul la romani

Prin urmatorul fotoreporataj care surprinde peisajul complex al transporturilor romanesti, doresc sa va asigur ca desi adaptat la creintele europene(?), acest domeniu isi pastreaza specificul national. Chiar daca vom avea autoturisme ecologice, piste pentru biciclete, sosele corespunator marcate, un drum prin tara noastra nu isi va pierde farmecul gropilor, depasitul carutelor sau contemplatul traseistelor..De asemenea nimeni nu te va injura ca ai conduce ca un european.Traditionala urare "conduci ca la Botosani" va dainui ca semn al neclinirii spritului autohton.



FRUMOASA SI BESTIA

Iata o dovada pentru faptul ca apartenanta la nobila familie europeana nu stirbeste nicidecum identitatea nationala...trai european, indeletniciri traditionale..
Acest tip de transport poate identificat cu precadere in zonele rurale unce imigrantul intors de pe plaiuri europene isi duce lemenele spre somptuasa sa vila din satul natal, unde bineinteles termoficarea este inca un concept futurist..


DACIA FOREVER

Glorie productiei nationale de autoturisme! Tot Dacia noastra, fie ea 1300 sau Logan, este cea mai fiabila masina . Poate transporta orice are nevoie romanul: saci de cartofi, de fasole, caramizi,frigidere,bradul pentru impodobit, porci, vitei,soacre si nurori, si nu in ultimul rand...capite de fan!





DRUMURILE NOASTRE TOATE...

Inca de pe vremea lui Toma Alimos, romanul se infratise cu natura.Iata,legenda continua si in modernitate! Desi avem o retea de sosele ultra modernizata, aceata nu stinghereste in nici un fel armonia peisajului natural...

MANDRIA NATIONALA

In Romania prostiutia de sosea nu va fi
interzisa! Asta pentru ca traseistele romance
sunt un element care contribuie la mentinerea
imaginii Romaniei ca "fabulous spirit"!Fara ele
ne-ar fi mult mai greu sa ne vindem imaginea
de tara.








REVOLTA

Pantru ca a fi si rrom si in scaun cu rotile ar insemna o expunere prea mare la discriminare, cetatenii de etnie prefera sa foloseasca in alte scopuri carutul atunci cand sunt in public, cum ar fi shoppingul la mall.








BICICLETA ALEGORICA

Dupa ce purcelul a fost eutanasiat in conformitate cu toate reglementarile europene, acesta este condus pe ultimul drum,conform traditiei, de catre stapanul si prietenul sau cel mai bun. Este un drum alegoric, ilustrand ironia mortii avand in vedere ca porcii sunt sacrificati pentru ca sunt suficient de grasi iar semicursiera este una dintre cele mai bune metode de a slabi..


SARETA LUI MOS GERILA

Corespondentul autohton al lui Rudolph the Red Nosed Rendeer este Magarusul Misu. Mos Gerila tocmai a incarcat sareta lui magica cu toate cadourile pentru copii cuminti din Romania iar Misu executa acum un exercitiu de decolare.

2 comments:

Anonymous said...

...misu... :))))))))) ROF ... bestial... :)))))))))))))))))

Anonymous said...

l-ai cautat mult pe misu...sau acolo de unde vii tu e desert...cred ca doar in "mansarda" la tine. Dastea cazute in cap ca tine contribuie la imaginea Romaniei